Badplezier voor de allerkleinsten

Met de BabyDam creëer je een klein badje in een groot bad, een baby badverkleiner die jouw gewone bad omtovert tot een bad gemaakt voor jouw kleintje. Zo heeft jouw baby of peuter de grootste lol in het grote mensen bad.

Samen genieten van je baby’s dagelijkse badje

Alleen of samen met je partner je baby wassen is een mooi moment van de dag. Even samen bezig zijn en genieten van elkaar. Baby’s vinden water heerlijk en ontspannen vaak volledig. Omdat je kindje geniet, geniet jij ook en daardoor zijn deze momenten samen zo speciaal. Het voorbereiden van het badje van je baby kan soms wat minder ontspannen zijn, vooral wanneer je een babybadje op standaard gebruikt. Een baby badverkleiner zoals de BabyDam kan dan een oplossing zijn.

Het gebruik van een baby badje op standaard

Een babybadje op standaard neemt al snel veel ruimte in beslag, je bewaart immers niet alleen het bad maar ook de bijbehorende standaard en samen zorgen die voor veel ruimteverspilling. Ook staat al snel je hele badkamer vol wanneer je je kindje wast omdat, ook uitgeklapt, een babybadje enorm veel ruimte vraagt. Samen met je partner jullie baby in bad doen is in dat geval niet mogelijk.

Het vullen en leeghalen van een babybadje is vaak ook een hele klus die de nodige creativiteit vraagt en al snel leidt tot een waterballet. Wanneer je dan toch een speciaal babybadje op standaard gebruikt, zal je merken dat je baby er al snel uitgegroeid is en je toch afhankelijk bent van je gewone bad waar veel water in gaat om je peuter comfortabel te laten badderen.

De voordelen van een baby badverkleiner van BabyDam

De BabyDam neemt heel weinig ruimte in beslag, je schuift hem makkelijk ergens tussen waardoor je veel ruimte overhoudt in je badkamer of opbergkast. Ook tijdens het badderen hou je nog voldoende ruimte over in de badkamer om eventueel samen jullie kindje te wassen. De BabyDam is te gebruiken in baden met standaard maten, je bepaalt zelf hoeveel ruimte je je kindje wilt geven om in te badderen. Door de BabyDam op de juiste plek vast te klemmen heeft je baby of peuter toch voldoende ruimte en een goed gevuld bad om lekker in te spelen. Doordat je alleen dat gedeelte van het bad vult waar je je baby of peuter wast, verbruik je ook nog eens minder water. Dat is dan weer goed voor de portemonnee en het milieu. Ook het vullen en leeghalen lukt je in een mum van tijd want je hoeft geen water meer over te brengen naar een separaat badje maar laat het water gewoon via de afvoer van je bad weglopen.

De BabyDam zorgt voor meer ruimte in je huis, minder waterverspilling en uren bad plezier voor jou en je baby