Badverkleiner babybad

Weg met een babybadje op een wankel standaard. Beter is een babybad maken van het gewone bad. Een uiterst praktische badverkleiner bespaart op alles waar maar op te besparen is. Je bad wordt zo in één keer een echt familiebad.

Handig!

Waarop bespaart de badverkleiner babybad niet? Het bespaart op alles. Het bespaart ruimte, kostbaar warm water, het is een gigantisch goede uitvinding. In het al aanwezige ligbad komt een soort dam waar de baby of dreumes heerlijk in het water kan spelen. Alleen dat stukje wat afgedamd is; dat wordt gevuld met water. Daarna geen gezeul met emmers water om het babybadje leeg te laten lopen. Geen onhandige handelingen van een emmer tussen de standaard onder het badje, en daarna met de emmer naar het afvoerputje lopen. Met de badverkleiner babybad gaat het zoals het behoort te gaan. Je haalt de stop uit het gewone bad en zonder sjouwen loopt het badwater zo het riool in.

De badverkleiner is dan ook nog gelijk op de goede plek om het te laten drogen. Geen spoor van waterdruppels op de vloer; alles blijft in het bad tot het moment dat je zelf in bad wil. Dan haal je met alle gemak de badverkleiner eruit. Het neemt dan weinig ruimte in beslag. Een dam is veel kleiner en platter als een babybad op een standaard. Het is echt een hele praktische uitvinding. En het heeft echt zoiets van; waarom is de babydam niet eerder uitgevonden? Waarom zijn jonge ouders zo lang zo onhandig te werk gegaan? Nog zoiets; ook om het te vullen, je hoeft niet te zeulen met emmers water. Boven een bad zit de kraan. Rechtstreeks laat je het afgedamde stukje van het bad vol lopen. En naast de ouders zal ook de kleine baby of dreumes veel plezier hebben en lekker spelen in het verkleinde bad.