Een badverkleiner om je baby veilig in bad te plaatsen

Een badverkleiner plaats je in een bad zodat je jouw baby een veilig stukje eigen ruimte geeft in bad. Onze unieke babydam badverkleiners zijn makkelijk te plaatsen.

Badverkleiner baby bad

De kleine heeft met de babydam badverkleiner een klein stukje ruimte voor zichzelf. Met de badverkleiner maak je een speciaal hoekje voor jouw baby in bad. De kans op ongelukken is zo nihil. Met de babydam kun je baby’s en peuters van het bad laten genieten zo dat jij er zelf ook in kunt. De dam scheid het water tussen jou en de baby. Dit innovatieve product is te koop in onze webshop voor een scherp tarief van 39,95. Het voordeel is dat als je het bad verkleint met de babydam het bad niet helemaal vol hoeft te lopen. Zo bespaar je water, energie, ruimte en geld. Daarnaast is het product makkelijk schoon te maken. Omdat er minder water in het bad zit met een afgescheiden hoekje is dit veiliger voor de baby.

Installeren badverkleiner baby bad

De badverkleiner is makkelijk te installeren door middel van de zuignappen. Je kunt deze nat maken en dan hoef je de dam alleen nog maar te buigen om hem in de gewenste vorm in het bad te plaatsen. Het materiaal is zeer sterk en zal bij het buigen niet breken. Het formaat van de babydam is L66,5 x H11 x B29,5 cm.

Bestellen en leveren

De babydam is eenvoudig via onze webshop te bestellen. Je vult je gegevens en het verzend adres in en de babydam wordt vervolgens gratis de volgende dag geleverd indien de bestelling voor 22:00 s’avonds is geplaatst. Betalen kan eenvoudig via iDEAL. Voor vragen, opmerkingen en vragen over de bestelling kun je altijd contact met ons opnemen via het online contactformulier en via email.