Verander je familie badkuip in een baby badkuip!

De babydam badverkleiner is een innovatief product dat je leven gemakkelijker zal maken tijdens het badderen van je baby. Dit nieuwe model is waterdicht en gemakkelijk te installeren. Het principe is eenvoudig: de badverkleiner is een barrière die water vasthoudt als een kleine dam en zo je grote gezinsbad verandert in een badkuip voor de grootte van je kind. De voordelen van dit product zijn talrijk.

Hoe werkt de installatie?

Buig de randen van het badje zodat deze de vormen van je badkuip aanneemt. Het verloopstuk is aanpasbaar aan alle baden met rechte wanden en een maximale breedte van 75 cm. Sommige klanten met een hoekbad kochten onze badverkleiner en slaagden er nog steeds in om de badverkleiner in hun hoekbad te gebruiken. Dus afhankelijk van de grootte van het bad kan het worden aangepast aan andere soorten baden.

Er zijn twee hoogtelimieten die niet mogen worden overschreden:
– de eerste is voor baby’s, dit wordt aangegeven met een gat (de plug voor het gat wordt uiteraard meegeleverd bij aankoop).
– de tweede is een lijn en komt overeen met de watergrens voor zittende kinderen.

De voordelen van ons product

De Babydam badverkleiner kent vele voordelen. Het verloopstuk neemt zeer weinig ruimte in beslag in de badkamer (en is zeer gemakkelijk mee te nemen tijdens vakantie of bezoek aan familie of vrienden). Dan is er het water aspect. Het mag duidelijk zijn dat er veel minder water wordt verspilt met onze badverkleiner. Je hoeft het bad namelijk niet meer helemaal te vullen. En tevens scheelt dit veel in tijd. Het vullen van een kleine ruimte met water kost veel minder tijd dan het vullen van de hele badkuip. En natuurlijk de energie: hoe minder water je hoeft te verwarmen, hoe lager de elektriciteitsrekening. Ook merk je dit aan je rekening! Minder waterkosten en minder energiekosten. Een ander voordeel dat niet verwaarloost moet worden is dat de Babydam in het bad verplaatst kan worden hoe je het zelf wilt en daarom dus met de grootte van de baby mee-evolueert. Hoe ouder en groter de baby, hoe groter je het badje kan maken. Zelfs voor kinderen tot wel 3 jaar oud! Ook kan je op deze manier de baby uit de buurt van de kraan houden en voorkomen dat hij zich verbrandt.

Tot slot….

Onze badverkleiner is zeer gemakkelijk schoon te maken. Gewoon afspoelen met water en een sponsje. Kijk gerust eens op onze website. Voor al uw vragen kunt u ons gerust contacteren: ons team staat klaar!